Opening pagina

Welkom op de vernieuwde internetpagina  over de geschiedenis van het land van Hulst. Na ruim een jaar van afwezigheid is de pagina weer geopend. Deze pagina bevindt zich nog in een experimenteel stadium. Maar om de discussie en samenwerking te kunnen starten heb ik hem voor iedereen open gezet. Overwogen is om de eerste versies achter een wachtwoord te zetten, maar aangezien er geen dingen in staan die vertrouwelijk zijn, is deze pagina meteen algemeen toegankelijk gemaakt. De eerst komende weken zullen er nog een aantal onderwerpen aan worden toegevoegd.  Via berichten zal ik u over de uitbreiding informeren. 

De eerste informatie bevat een test voor het presenteren van kadastrale kaarten. Voor deze test is de kern van het dorp Hengstdijk gebruikt. Via de knop oude kaarten in bovenstaand menu kunt u de kaart en de toelichting bereiken. 

 

3 reacties op “Opening pagina”

  1. Miel van Esbroeck

   Geachte heer Asselman, beste Robert,
   Hartelijk dank voor uw reactie. Dit is een extra stimulans om door te gaan.

   Vriendelijke groet,

   Miel

Reacties zijn uitgeschakeld.