Uitbreiding bestand Hengstdijk 11 sept

Belofte maakt schuld; ook als het even niet zo goed uitkomt. Dit geldt ook voor deze website. Van daar deze uitbreiding die er echter nog niet uitziet zoals ik zou willen en ook nog een dag later komt dan beloofd. De tekening van de kaarten kan op een aantal punten nog beter en de toelichtingen zijn nog niet altijd consistent opgebouwd. Ik denk dat ik nog ruim een maand nodig heb om de verbeteringen aan te brengen.

En nu het goede nieuws. Inmiddels zijn er bijna 1.000 percelen van de gemeente Hengstdijk ingevoerd. Alleen het Zuidoosten van de Groothengstdijkpolder en het Oosten van de Westvogel ontbreken nog. Op de kadastrale kaart zie je dat ook een aantal wegen van de polders rondom de gemeente Hengstdijk ingetekend zijn. Deze oriƫntatiepunten gebruik ik om de kadastrale kaarten van de omliggende polders in te passen. Het plan is deze kaarten als basis voor mijn genealogie programma te gebruiken zodra alle kaarten van het land van Hulst zijn gekoppeld. Zodra de kaarten van andere gemeentes ook zijn gekoppeld aan het programma, kunnen mensen die daar belangstelling voor hebben ook een gemeente uitwerken en kunnen na afronding de gegevens weer gekoppeld worden.

De volgende uitbreiding wordt volgens plan op 24 september op internet geplaatst.